Duljević potpisao trogodišnji ugovor s Dynamom iz Dresdena?

Uskoro službeno predstavljanje

Duljević potpisao trogodišnji ugovor s Dynamom iz Dresdena?

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Haris Duljević (23) karijeru će nastaviti u Dynamu iz Dresdena.

Iako službena potvrda iz kluba još uvijek nije stigla, mediji bliski ovom klubu tvrde da je Duljević već potpisao ugovor sa Dynamom i to na tri godine.

Bh. fudbaler će tako karijeru nastaviti u Cvajti, a očekuje se da sportski direktor ekipe iz Dresdena tokom dana službeno potvrdi dogovor, nakon čega će 23-godišnji fudbaler biti službeno predstavljen.

U redove ovog kluba Duljević dolazi iz FK Sarajevo, gdje je proveo protekle tri sezone. Dobrim igrama u dresu Bordo tima je zaradio i poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a sada će imati šansu da se dokaže i u Njemačkoj.

Pored Sarajeva, Duljević je u karijeri nastupao za Olimpic i Čelik, a u protekle tri sezone u dresu Sarajeva je postigao 11 pogodaka u 97 odigranih susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi