Pohvalio u publiku u Zenici

Duljević: Presretni smo zbog pobjede

Selekcija BiH pod vodstvom Roberta Prosinečkog ostvarila je večeras novu pobjedu, ovoga puta protiv Austrije.

Zmajevi su golom Edina Džeke na Bilinom polju slavili s minimalnih 1:0, a nakon utakmice komentar je dao Haris Duljević, koji je i ovoga puta zauzeo mjesto u prvoj postavi naše selekcije. 

Blistao je, naravno, od sreće nakon pobjede.

"Najvažnije je da smo osvojili nova tri boda. Bili smo malo umorni poslije te utakmice u Sjevernoj Irskoj, ali dali smo maksimum večeras i presretni smo stvarno zbog pobjede", kazao je Duljević, pa se osvrnuo na svoju igru. 

"Mogu biti zadovoljan, mada smatram da mogu bolje i moram. Na kraju je najvažnije da imamo šest bodova iz dvije utakmice", istakao je Duljević koji je imao riječi hvale i za publiku u Zenici. 

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi