Duljević se povrijedio, hoće li biti spreman za Finsku i Grčku?

Povreda zadnje lože

Duljević se povrijedio, hoće li biti spreman za Finsku i Grčku?

Haris Duljević zbog povrede primoran je određeno vrijeme provesti van terena.

Ovaj krilni fudbaler nastupio je u obje kvalifikacijske utakmice koje je naš nacionalni tim odigrao prethodnih dana, a prema pisanju francuskih medija, u svoj Nimes vratio se - povrijeđen. 

Potvrdio je to i Nimes na zvaničnoj stranici, navodeći kako su Duljevića pregledali klupski ljekari i ustanovili kako će period oporavka trajati najmanje mjesec dana. Kako bi se ubrzao proces oporavka ljekari su Duljeviću ubrizgali i PRP, plazmu bogatu trombocitima.

"Haris će sigurno propustiti nekoliko mečeva Nimesa", saopćeno je iz ovog francuskog prvoligaša.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Duljevićevo odsustvo svakako će predstavljati hendikep za Nimes, budući da ga neće biti na narednih nekoliko utakmica, a upitno je i hoće li Robert Prosinečki moći računati na njega protiv Finske i Grčke.

Promo

Top Komentari

starmac
Nek odmori malo bolje bi nam bilo.
4 2
Hase
Teleća glava. Glavom kroz zid ide.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi