Duljević: Šef mi je pronašao pravu poziciju na terenu

Odigrao sjajan meč protiv Radnika

Duljević: Šef mi je pronašao pravu poziciju na terenu

Endin Čaušević

Sarajevo je danas na domaćem terenu bilo bolje od Radnika sa 2:0 u meču 18. kola Premijer lige BiH.

Bordo tim prvi dio sezone završava na drugoj poziciji sa samo četiri boda zaostatka za liderom Zrinjskim. Nakon današnjeg meča kapiten Sarajeva, Haris Duljević, izjavio je da nakon ove pobjede njegov tim može mirno ići na zimsku pauzu.

"Što se mene tiče drago mi je da sam digao formu. Zasluženo smo pobijedili po katastrofalnom terenu. Maksimalno smo ušli u meč sa željom i zalaganjem i ostvarili smo pozitivan rezultat. Pet utakmica zadnjih smo pobijedili i smanjili smo veliki bodovni zaostatak Zrinjskog. Nakon ove pobjede mirno idemo na pauzu", rekao je Duljević, te dodao:

"Naravno da mi godi nova pozicija, šef je pronašao pravu poziciju za mene i nadam se da ću nastaviti pružati ovakve igre".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi