Duljeviću dovoljno poluvrijeme da se nađe u timu kola

Nakon sjajne partije

Duljeviću dovoljno poluvrijeme da se nađe u timu kola

Loši dani u Dynamo Dresdenu za Harisa Duljevića su, kako stvari stoje, prošlost.

Dolaskom novog trenera ovaj standardni reprezentativac Bosne i Hercegovine je počeo ponovo dobijati priliku za igru, a na ukazano povjerenje odgovara na pravi način - sjajnim igrama.

Moglo se to vidjeti i u minulom kolu njemačke 'cvajte', kada je Dynamo Dresden kao gost nakon preokreta upisao pobjedu nad Erzgebirgeom (1:3). U igru je Duljević ušao upravo pri rezultatskom deficitu, a uz to što je unio pravu prevagu, upisao je i asistenciju kod posljednjeg pogotka.

Sjajna igra, očekivano, nije prošlo nezapaženo. Ugledni Kicker ga je uvrstio u idealni tim 27. kola koji uz Duljevića čine još: Cordoba, Klos, Michel, Hector, Adjej, Geipl, Hoogland, Hajri...

Dynamo Dresdenu, s druge strane, trenutno ne ide najbolje. Trenutno se nalazi u donjem dijelu tabele i do kraja sezone će voditi grčevitu borbu za opstanak.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi