Burnić igrao cijeli meč, a Duljević 69 minuta u remiju Dresdena i Regensburga

Utakmica završena bez golova

Burnić igrao cijeli meč, a Duljević 69 minuta u remiju Dresdena i Regensburga

E. Čaušević

Fudbaleri Dinamo Dresdena nisu uspjeli danas savladati pred svojim navijačim Regensburg u meču 22. kola njemačke Cvajte jer je meč završen bez golova.

Dresden i Regensburg odigrali su veoma dobar meč na kojem smo vidjeli nekoliko sjajnih šansi s obje strane, ali lopta jednostavno nije željela u gol. Domaći navijači očekivali su da će njihov tim pobjedom prekinuti seriju od tri poraza, ali se na kraju moraju zadovoljiti s jednim bodom.

U prvom poluvremenu Dresden je imao nekoliko solidnih, no gosti su sačuvali svoju mrežu. U nastavku utakmice i gosti su zaprijetili nekoliko puta, ali jednostavno lopta nije htjela u mrežu.

Bh. reprezentativac Haris Duljević odigrao je 69 minuta u dresu Dresdena, dok je potencijalni bh. igrač Dženis Burnić odigrao cijelu utakmicu za domaći tim.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

Dresden je trenutno na 12. mjestu sa 26 bodova, dok je Regensburg deveti sa četiri boda više.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi