Duljeviću i Đumiću 90 minuta u porazu od HSV-a

2. Bundesliga

Duljeviću i Đumiću 90 minuta u porazu od HSV-a

Dynamo Dresden čije boje brane Haris Duljević i Dario Đumić poražen je večeras od Hamburger SV-a.

Susret odigran u sklopu 5. kola njemačke "cvajte" ponudio je zanimljivu predstavu, viđeno je mnogo šansi i na jednoj i na drugoj strani, a više razloga za slavlje imao je Hamburger SV pobijedivši s 1:0.

Ključni trenutak se dogodio u drugom poluvremenu utakmice, tačnije u 68. minuti kada je mrežu domaćina zatresao Sakai i postavio, ispostavit će se, konačnih 1:0 na stadionu u Dresdenu.

Za Dynamo Dresden su kompletan meč odigrali bh. nogometaši Haris Duljević i Dario Đumić, čiji se tim nakon ovog poraza nalazi na desetoj poziciji. Hamburger SV je, s druge strane, lider i na dobrom putu da se vrati u društvo najboljih.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

Top Komentari

AfrikaPaprika
Zahvali se mrtvom Dresdenu i idi ti u bolji klub
4 1
Hrubesch
Zasto Robi ne zove Djumica.Momak protiv Belgije bio najbolji.Nema dobrog menadžera, kao neki.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi