Dumfries pao "na nos" prilikom izlaska iz autobusa, Džeko i saigrači su to jedva dočekali

Dobra atmosfera pred utakmicu

Dumfries pao "na nos" prilikom izlaska iz autobusa, Džeko i saigrači su to jedva dočekali

E. Oštraković

Fudbaleri Intera u subotu će igrati utakmicu finala Lige prvaka protiv Manchester Cityja i bit će to prilika za Edina Džeku da protiv svog bivšeg kluba pokuša ostvariti pobjedu i osvojiti ovo takmičenje.

U večernjim satima su fudbaleri Intera stigli u Istanbul, kako bi se smjestili u hotel i spremno dočekali sutrašnji trening pred utakmicu.

Ipak, jedan igrač Intera doživio je pravu neugodnost dok je izlazio iz autobusa, a sve se desilo nedaleko od Džeke.

Naime, radi se o Dumfriesu koji se sapleo, te je završio na podu, a naravno svi su odmah prasnuli u smijeh nakon ovog.

Također i sam Dumfries se nasmijao i zaradio je aplauzse, a neki su dovikivali i da je to trebao biti crveni karton za autobus.

Srećom po Inter, ali i po samog fudbalera ništa ozbiljnije se nije desilo i prošao je bez neke povrede koja se vrlo lako mogla desiti.

Odmah su na društvenim mrežama krenuli da zezaju fudbalera i klub i da govore kako je sve to loša sreća pred utakmicu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ostaje da vidimo da li će to zaista biti tako i hoće li Inter izgubiti ili će uspjeti da napravi pravo iznenađenje i osvoji Ligu prvaka.

Finalna utakmica Lige prvaka igra se u subotu, 10. juna na stadionu Ataturk, a sudit će ga poljski arbitar Szymon Marciniak. Meč počinje u 21 sat.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi