Đumić: Jedva čekamo da istrčimo na teren

Reprezentativac naše zemlje

Đumić: Jedva čekamo da istrčimo na teren

Pripreme našeg tima za završnicu kvalifikacija za plasman na SP odvijaju se ozbiljno i odgovorno.

Igrači su dobro raspoloženi i svjesni šta ih očekuje. Svi ističu da je najbitnije zajedništvo i da na terenu "izgaraju" jedni za druge.

Dario Đumić je upisao tri nastupa za reprezentaciju i spreman je da da puni doprinos, bilo na terenu ili sa klupe:

"Biće ovo zahtjevna utakmica i drugačija u odnosu na ostale i zbog ekipe koja nam dolazi i zbog činjenice da moramo pobijediti ukoliko želimo izboriti plasman u baraž. Ja sam spreman i radujem se svakom okupljanju jer je dobra atmosfera a mogu slobodno reći da svi jedva čekamo da istrčimo na teren i da utakmica počne.“

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Jutro na Ilidži protiče radno, planirane su video analize, sastanci i individualni razgovori. U 18.00 sati naši reprezentativci će odraditi trening na Grbavici, a prije toga i medijske aktivnosti u 17.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti