Đumić propustio trening, ide na novu posudbu

Neće ostati u Utrechtu

Đumić propustio trening, ide na novu posudbu

Bh. internacionalac Dario Đumić ponovo će promijeniti sredinu, pišu holandski mediji.

Nakon što je odradio posudbu u Dynamu iz Dresdena, ovaj 27-godišnji fudbaler se po završetku sezone vratio u Utrecht s kojim je ugovorom vezan, međutim u klubu ostati neće.

Pojedini holandski mediji pišu kako se Đumić nije pojavio na jutrošnjem treningu Utrechta, a razlog leži u tome što se sprema za ljekarski pregled, no ime kluba u koji će preći se još drži u tajnosti.

"Đumić će danas biti na ljekarskim pregledima. U pitanju je klub izvan Holandije", navodi se. 

Iako je tokom prethodne sezone pružao veoma dobre partije u 2. Bundesligi, trener Utrechta procijenio je kako mu u ovom trenutku bh. fudbaler nije potreban i, ukoliko se transfer realizuje, zamjenu neće ni tražiti jer već ima dovoljno štopera.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Đumić je u Utrecht došao u ljeto 2017. godine iz NEC-a, koji je tada ispao iz Eredivisije, ali je nakon jedne sezone posuđen Dynamo Dresdenu.

Za vrijeme ere Mehmeda Baždarevića ovaj fudbaler je, podsjetimo, odigrao i pet utakmica za A reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Top Komentari

MirzaBarucic
Nista od momka, a imao je potencijal dok je igrao za NEC iz Nijmegena.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi