Đumić seli u Englesku?

Bh. reprezentativac

Đumić seli u Englesku?

Ispadanje NEC Nijmegena iz Eredivisije primoralo je Darija Dumića da počne razmišljati o promjeni sredine. 

Ambicije Đumića se zasigurno ne svode na igranje u drugom holandskom rangu, pa će tako predstojećeg   ljeta potražiti novu sredinu, a kao naredna destinacija spominje se Engleska. Tačnije Championship. 

Holanđani tvrde kako u redu za dovođenje Đumića stoji nekoliko klubova iz Championshipa, među kojima je i Derby County, međutim bh. reprezentativac o tome još ne želi govoriti u javnosti.

"Ne bi bilo korektno da govorim o promjeni sredine nakon ispadanja iz lige. Potreseni smo i razočarani zbog ispadanja", kazao je Đumić.

Šta će se na kraju desiti, ostaje nam da vidimo, ali sigurno je da će NEC Nijmegen teško moći da zadrži Đumića. Sarajlija je trenutno najbolji igrač svoje ekipe i jedan od najstandarnijih igrača u ligi.

U NEC Nijmegen je, podsjećanja radi, stigao iz Brondbyja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi