Dunga: Dovođenje Lucia je dobar potez Juventusa

Nekadašnji selektor Brazila

Dunga: Dovođenje Lucia je dobar potez Juventusa

Nekadašnji selektor Brazila, Dunga pohvalio je potez Juventusa koji je u svoje redove doveo Lucia. Dunga je istakao kako smatra da je Lucio rođeni pobjednik te da će povećati šanse svoje ekipe za uspjeh.  

34-godišnji Lucio je u Interu proveo tri godine, a u taj klub ga je doveo Jose Mourinho. Ipak brazilski defanzivac je pušten iz kluba nakon razočaravajućeg šestog mjesta u protekloj sezoni Serie A.

 

Bilo kako bilo, veliki rival Intera, Juvetus je iskoristio priliku te je dovođenjem Lucia pojačao svoju odbranu, a Dunga smatra kako je ovo dobar potez Stare dame.

 

"Da moram ići u rat, Lucio je prvi igrač kog bih poveo sa sobom. On je sjajno pojačanje, vjerujte mi", kazao je Dunga za Tuttosport te je dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

"Lucio je šampion i rođeni vođa. Sjajno će se ukopiti u Juventusovu glad za uspjehom jer on uvijek želi pobjeđivati. Igrače poput njega je teško pronaći i ukoliko imate ovakvog, onda ga zadržite. Juventus će imati sjajnu odbranu. Ne smijem garantovati, ali će smatram da će Lucio povećati šanse za uspjeh Stare dame".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.