Dunga: Pratim Ronaldinha i čekam ga

Dunga: Pratim Ronaldinha i čekam ga

Edmir Škorić

Brazilskom selektoru Dungi drago je vidjeti Ronaldinha ponovo u glavnoj ulozi za italijanski Milan ove sezone.

Iako je Ronaldinho ove sezone u pojedinim utakmicama podsjećao na onog starog iz vremena dok je igrao u Barceloni, selektor Dunga ne garantuje poziv nekad najboljem nogometašu svijeta na Svjetsko prvenstvo.

"Na TV-u sam vidio osmijeh Ronaldinha. Dinho je potpuno drugačiji kad je sretan. Za njega je lopta njegova sreća, a ne njegov posao. Također, vidio sam kako se bori, trči i prati protivnika, kao i sve ostale pozitivne signale", kazao je Dunga, te dodao.

"Pratim ga i čekam. Vrata brazilske momčadi nisu zatvorena. Imam šest mjeseci da odaberem igrače. Ronaldinho treba nastaviti ovako, javnost bi ga željela vidjeti u Južnoj Africi. Ali to je normalno. Ljudi podržavaju igrače koji su uz tin. Tako je u Italiji, zar ne? Čitao sam da navijači žele vratiti Cassana ili Tottija...", završio je Brazilac.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.