Dupovac se dogovorio s Borcem iz Čačka

Karijeru nastavlja u Srbiji

Dupovac se dogovorio s Borcem iz Čačka

Nekadašnji kapiten FK Sarajevo Amer Dupovac pronašao je novi angažman u Srbiji. 

Dupovac je dobio slobodne papire nakon što je RNK Split zbog finansijskih problema izbačen u treću ligu, a problema kada je u pitanju odabir nove sredine ovaj 26-godišnji defanzivac nije imao. 

Žurnal je objavio kako će Dupovac definitivno svoju karijeru nastaviti u Borcu iz Čačka. Sa superligašem sa Morave je navodno već potpisao ugovor, a on je drugi štoper kojeg su Čačani angažovali u posljednjih nekoliko dana. 

U prošloj sezoni Dupovac je kao fudbaler RNK Split odigrao 23 prvenstvene utakmice. Dres Sarajeva je nosio u periodu od 2010. do 2015. godine, a imao je i kraću avanturu u moldavskom Sheriffu iz Tiraspola. 

Inače, Dupovca će u Borcu dočekati Miroljub Kostić s kojim je u prošlosti dijelio svlačionicu na Koševu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi