Borac dočekuje Javor

Kup Srbije

Borac dočekuje Javor

D. Vejo

Prvi polufinalni meč Kupa Srbije između Javora i Borca završen je rezultatom 2:1. Fudbalere iz Ivanjice sutra očekuje teško gostovanje, jer Borac igra sve bolje.

Čačani su uspjeli da postignu gol u prvoj utakmici što mnogo znači za sutrašnji revanš meč. Nemaju šta da čekaju, pa će prema riječima stratega igrači Borca od prve minute krenuti na sve ili ništa.

"Ne smijemo praviti greške na sredini terena. Moramo biti maksimalno oprezni ali isto tako i od prve minute krenuti u napad. Podršku sa tribina uvijek imamo. Igramo dobar fudbal ove sezone, a sutra moramo pokazati i opravdati dobru formu koja nas je krasila tokom regularnog dijela prvenstva. Cilj nam je finale Kupa i ka tome grabimo", rekao je za tamošnje medije trener Borca, Ljubiša Stamenković.

Uzvratni susret polufinala Kupa Srbije između Borca i Javora igra se sutra sa početkom od 18.30 sati u Čačku.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi