Dupovac: Uvijek postoji mogućnost da se vratim u Sarajevo

Čeka na novi angažman

Dupovac: Uvijek postoji mogućnost da se vratim u Sarajevo

E. Škorić

Nakon što je Split zbog financijskih problema ostao bez licence i nakon što je izbačen u treću ligu, Amer Dupovac je ostao bez kluba.

Dupovac je trenutno slobodan igrač, ali po svemu sudeći, neće imati problema kada je odabir novog u pitanju. Prema našim informacijama, za 26-godišnjeg defanzivca se zanima dosta timova, mada Dupovac ne želi govoriti o imenima.

"Postoje određeni kontakti, ima poziva, ali još nisam odlučio. Ne mogu vam reći imena klubova, ali postoje razne mogućnosti", rekao je Dupovac za SportSport.ba.

Pojavile su se i glasine da bi mogao obući dres bivšeg kluba s Koševa, gdje se i proslavio, a bivši mladi bh. reprezentativac ne želi ništa otkrivati, ali...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pa naravno da uvijek postoji mogućnost da opet zaigram za Sarajevo. No, ne mogu ništa potvrditi", dodao je Dupovac, koji je prije Splita nastupao još za moldavski Sheriff.

U Sarajevu je odigrao preko 100 utakmica, a svojevremeno je nosio i kapitensku traku, te je bio među omiljenim igračima kod navijača na Koševu. Hoće li se vratiti na Koševo, to sa sigurnošću ni sam ne može reći.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi