Duraković i Zukić napustili NK Metalleghe BSI

Novi problemi za Jajčane

Duraković i Zukić napustili NK Metalleghe BSI

S. Mlaćo

Nogometaši Metalleghea danas su ostali bez šefa struke. Jajčani su nastavili sa krizom rezultata s obzirom da su na svom Mračaju remizirali protiv Budućnosti. Završilo je 3:3, iako su gosti do pred sami kraj imali vodstvo 3:1.

Duraković je ipak odlučio da podnese ostakvu koja je prihvaćena.

"Nakon utakmice šef struke Salim Duraković i pomoćnik Nijaz Zukić, ponudili su ostavke koje je Klub i prihvatio, te je došlo do sporazumnog raskida suradnje.

Kraljevi nakon pet odigranih utakmica imaju 4 osvojena boda i nalaze se na 13. mjestu na tabeli.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U srijedu je na rasporedu Kup meč protiv Rudara, a u nedjelju gostovanje u Tešnju", stoji na stranici NK Metalleghe BSI.

Top Komentari

jc999
Nisu to problemi za Jajčane to je novi početak... Durakoviću sretno u novoj sredini, ali nije on terner za nešto više što se očekuje u Metalleghe-u... Vlado Jagodiću dobro došao...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi