Duraković: Ovi momci zaslužuju podršku

Šef struke NK Iskra pred Zvijezdu

Duraković: Ovi momci zaslužuju podršku

Samir Mlaćo

Pred nogometašima bugojanske Iskre sutra je novi težak ispit.

Naime, Plavi sa Jaklića ugostit će Zvijezdu iz Gradačca u okviru 12. kola Prve lige Federacije BiH.

Zvijezda trenutno ima najbolju odbranu u ligi, igra sjajno, ali na Jakliću su svjesni važnosti ovog meča. Eventualno neuspjeh donio bi probleme, pa se svi nadaju pozitivnom ishodu.

"Pozivam sve da dođu na Jaklić i bodre ove momke jer oni to zaslužuju. Dolazi nam Zvijezda, jako dobra ekipa koje je drugoplasirana na tabeli uz samo dva primljena pogotka. Mi smo dosta dobro igrali u ova tri posljednja kola, nedostajalo je malo i sreće. Nadam se dobroj igri sutra i osvajanju bodova", kazao je za SportSport.ba šef struke NK Iskra Bugojno Salim Duraković.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Iskra će sutra biti oslabljena neigranjem kapitena Elvedina Nebića i mladog Aida Zukanovića, dok se u tim vraća defanzivac Mahir Skopljak. Meč na Jakliću igra se sa početkom u 14:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi