Duraković: Pobjedom otići na zimsku pauzu

Trener ŽNK Iskra Bugojno

Duraković: Pobjedom otići na zimsku pauzu

S. Mlaćo

U danima vikenda igraju se utakmice Premijer lige naše zemlje za žene, a prvi susret ovog kola igra se već danas u 14 sati kada će nogometašice Iskre na svom stadionu dočekati Radnik Bumerang iz Bijeljine.

Nakon tri vezana poraza Bugojanke su konačno slavile u prošlom kolu nad Lokomotivom (3:1), te sa puno optimizma ulaze u ovaj duel. U prvom dijelu sezone nogometašice Iskre slavile su  Bijeljini sa 1:0 pogotkom Marine Lukić.

"Poslije pobjede nad ekipom Lokomotive  vjerujem da smo podigli onaj nivo na kojem smo bili na početku prvenstva i da smo pokazali da imamo kvalitet. U utakmicu sa Radnikom ulazimo jako ozbiljno da željom da nastavimo niz i da sa pobjedom idemo na pauzu", kazao je za SportSport.ba trener ŽNK Iskra Salim Duraković.

Susret između ŽNK Iskra i ŽFK Radnik Bumerang igra se sa početkom u 14 sati, a ulaz za sve navijače na stadionu Jaklić je slobodan. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi