Đurić između Palerma i Darmstadta, Cesena pronašla zamjenu

Bh. reprezentativac mijenja sredinu

Đurić između Palerma i Darmstadta, Cesena pronašla zamjenu

Palermo je u potrazi za kvalitetnim napadačem koji bi dodatno zaoštrio konkurenciju u timu, a sudeći po pisanju italijanskih medija, izbor bi mogao pasti na Milana Đurića. 

Iako je primarni cilj bio dovođenje Joela Campbella, dogovor sa Arsenalom je zakomplikovao mnogo veći iznos koji je zatražio londonski klub i zbog toga su se u Ceseni okrenuli bh. reprezentativcu. 

Stasiti napadač je u ovom prijelaznom roku tema brojnih špekulacija, a među klubovima koji ga namjeravaju angažovati spominju se još Standard, Celtic, Hertha i Darmstadt. Đurić je u razgovoru za SportSport.ba potvrdio da je obavio i razgovor sa trenerom novog njemačkog bundesligaša. 

S druge strane, u Ceseni su svjesni da je odlazak Đurića sve izvjesniji i već su pronašli zamjenu. Corriere Dello Sport navodi da će Cesenu pojačati iskusni Sergio Floccari iz Sassuola, s obzirom na to da u Sassuoulu ne uživa dobar status. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.