Đurić još uvijek čeka na prvijenac

Remi Bristola i Sheffielda

Đurić još uvijek čeka na prvijenac

Edmir Škorić

Bh. reprezentativac Milan Đurić odigrao je 20-ak minuta u remiju Bristol Cityja i Sheffield Weda (2:2) u 29. kolu engleskog Championshipa.

Đurić je nedavno stigao u Bristol iz Cesene, no još uvijek čeka na prvijenac u novom klubu.

Nakon što u prvih nekoliko mečeva nije uspio zatresti mrežu, večeras je šansu čekao s klupe za rezervne igrače, da bi ušao u 69. minuti.

Gosti su poveli golom Forestierija u 17. minuti, da bi Tomlin u 31. minuti pogodio s bijele tačke za 1:1. U šestoj minuti nastavka gosti opet vode, a strijelac je bio Wallace.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bod Bristolu donosi Tammy Abraham golom u 70. minuti i nakon nepotpunog 29. kola Bistol je u donjem dijelu tabele sa 28 bodova, dok je Sheffield sedmoplasirani sa 46 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi