Đurić pristao na transfer, posljednju riječ ima Bristol

Vraća se u Italiju?

Đurić pristao na transfer, posljednju riječ ima Bristol

Sudeći prema informacijama koje dolaze iz Engleske, bh. napadač Milan Đurić se nalazi na izlaznim vratima Bristol Cityja.

Đurić za Bristol City nastupa od januara 2017. godine, a epizodi u ovom engleskom drugoligašu bi mogao doći kraj, budući da se sve više šuška o njegovom povratku u Italiju.

Kao naredna stanica u Đurićevoj karijeri se pominje Salernitana. I sam Đurić je izjavio kako bi imao ništa protiv da karijeru nastavi u ovom klubu, međutim posljednju riječ će dati Bristol City s kojim naš napadač ima ugovor do 2019. godine.

Ukoliko se transfer realizuje, Đuriću će to ujedno biti i povratak u Italiju. Ranije je tokom boravka na 'čizmi' igrao za Cesenu, Crotone, Ascoli, Cremonese, Trapani, Parmu Cittadellu...

Đurić je, dodajmo i to, za Bristol City dosad odigrao 31 utakmicu i zabio je ukupno šest pogodaka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi