Đurićev povratak u Italiju je gotova stvar

Nije se naigrao u Engleskoj

Đurićev povratak u Italiju je gotova stvar

S. Mlaćo

Bh. napadač Milan Đurić sve je bliži povratku u Italiju. Naime, Đurić je u pregovorima sa Salernitanom, timom koji je proslu sezonu završio na 12. mjestu Serije B.

Pregovori već uveliko traju, te je gotovo sigurno da će bh. napadač na ljeto napustiti Bristol i Englesku.

Zbrog brojnih povreda Đurić se nije naigrao u Championshipu, a rođeni Tuzlak dobro poznaje italijanski nogomet. Tamo je već nosio dres Parme, Crotone, Ascolija, Cremonesea, Trapanija i Cittadelle, te će prema svemu sudeći sada ponovo put ove zemlje.

Sve bi trebalo biti ozvaničeno u narednim danima, te svi vjerujemo da će Đurića zaobići povrede i da će pokazati neupitne kvalitete.
Ranije se povezivao i sa Avelinom, ali od toga prema svemu sudeći neće biti nista.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi