Đurić zbog idola priželjkuje da igra protiv Uniteda

Vratio se na teren

Đurić zbog idola priželjkuje da igra protiv Uniteda

Bh. reprezentativac Milan Đurić u velikom stilu vratio se na teren nakon što se proteklih mjeseci mučio sa povredama. 

Đurić je nastupio sinoć u osmini finala engleskog Carabao Cupa, odnosno League Cupa, protiv Crystal Palacea i za vrijeme provedeno na terenu uspio je postići jedan od četiri pogotka u pobjedi Bristol Cityja od 4:1. 

U razgovoru za medije nakon utakmice Đurić nije skrivao zadovoljstvo, a otkrio je i da bi u narednoj fazi takmičenja želio igrati protiv Manchester Uniteda. 

"Želio bih možda Manchester United. Najviše zbog Zlatana Ibrahimovića koji je oduvijek bio moj idol", kazao je Đurić, te se osvrnuo na svoj povratak na teren. 

"Sretan sam zbog povratka na teren, kao i zbog pogotka, što je veoma važno za napadača. Zahvalu također dugujem svim ljudima u klubu koji su mi bili od pomoći, a na meni je sada da iz utakmice u utakmicu budem bolji", dodao je bh. napadač.

Korpulentni bh. napadač je još, između ostalog, kazao da mu je potrebno određeno vrijeme da se vrati u formu, te da je optimističan glede nastavka sezone. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi