"Đurić se vratio u skroz drugom izdanju"

Pohvale pomoćnog trenera Bristola

"Đurić se vratio u skroz drugom izdanju"

Bh. napadač Milan Đurić uspješno se oporavlja od povrede i uskoro bi trebao početi sa laganim treninzima. 

Đurić (27), koji inače brani boje Bristol Cityja, sredinom augusta se našao na operacijskom stolu kako bi riješio problem sa tetivama, a period oporavka će, prema ljekarskim procjenama, trajati do dva mjeseca. 

Proteklih dana Đurić se boravio u Italiji kod porodice, a u Englesku se vratio s potpuno novim imidžom, što je iznenadilo i pomoćnog trenera Bristol Cityja.

"Lijepo je vidjeti ponovo Milana. Došao je s novom frizurom i izgleda deset godina mlađi. Odmor u Italiji, gdje je posjetio porodicu, mu je mnogo prijao", kazao je, između ostalog, pomoćni trener engleskog kluba Dean Holden.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Godinama unazad Đurić je bio prepoznatljiv po dugoj kosi, koja je uz njegovu visinu od dva metra bila veoma uočljiva tokom utakmica, međutim sada ju je ušišao. Podrška za novi imidž mu stiže sa svih strana, svi se slažu da mu kratka kosa veoma dobro priznaje. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi