Đurićev agent u pregovorima sa još jednim klubom

Bh. napadač ide u Grčku?

Đurićev agent u pregovorima sa još jednim klubom

Sve je izvjesnije da Milan Đurić od sljedeće sezone neće nositi dres Cesene, barem ako je vjerovati pisanju inostranih medija. 

Đurić je poslije fantastičnih nastupa na Kirin kupu u Japanu skrenuo pažnju nekoliko klubova, između ostalog AEK-a i Panathinaikosa, i velike su šanse da će u predstojećem prijelaznom roku Italiju zamijeniti sa Grčkom. 

Prije nekoliko dana Đurićev agent Stefano Lombardi se sastao sa čelnicima AEK-a kako bi pregovarao o eventualnom transferu, a vijest koju su danas plasirali italijanski mediji govori da je bh. napadača direktno ponudio i Andrei Stramaccioniju koji vodi Panathinaikos.

Potražite više informacija na temu Super League:

Dvije strane bi u toku iduće sedmice trebale obaviti sastanak, a olakšavajuća okolnost u pregovorima svakako je to što je i Cesena spremna na prodaju. Jedan od šefova kluba je izjavio da početna cijena iznosi tri miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi