Dušan Bajević govorio o duelu sa Sjevernom Irskom, posebno ga raduju navijači
Foto: Nogometni savez BiH

Selektor o važnom meću na Grbavici

Dušan Bajević govorio o duelu sa Sjevernom Irskom, posebno ga raduju navijači

E. Škorić

„A“ reprezentacija BiH danas počinje pripreme za utakmicu baraža za plasman na EP protiv Sjeverne Irske, svakako najvažniju od tri susreta koje naš tim igra u narednih sedam dana.

Selektor Dušan Bajević na početku kaže da očekuje da večeras budemo kompletni te ističe važnost navijača.

"Raspoloženje je dobro i nije dobro. Čeka nas ta utakmica izuzetno važna, ali najvažnije je da imamo što više zdravih i spremnih igrača. Imamo pet-šest izostanaka, neki iz opravdanih razloga nisu mogli doći. Sad očekujem da se večeras svi i okupimo", kazao je Bajević, dodavši:

"Naša najveća podrška su navijači. Veoma značajno je za nas da u ovoj utakmici važnoj imamo njih uz nas. Ja se nadam da će njihova podrška biti uspješna isto kao naša igra i naše zalaganje na terenu".

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Znamo ih dosta dobro koliko i oni nas. Tu nema ništa sporno. Moramo biti veoma ozbiljni i ne smijemo dopustiti šansu Ircima da dođu do onoga što žele, pošto su izuzetno brzi, jaki, veoma borbeni...", dodaje selektor bh. tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi