Dušan Bajević napustio AEK

Više nije direktor kluba

Dušan Bajević napustio AEK

Endin Čaušević

Nakon pet godina u grčkom AEK-u Dušan Bajević je danas potvrdio da se odlučio rastati s ovom ekipom.

Bajević je danas odlučio zvanično da podnese ostavku na mjesto direktora AEK-a, a grčki klub je to potvrdio na zvaničnoj stranici. Dušan Bajević je na ovoj funkciji bio pet godina i uspio je ostvariti veoma dobre rezultate s grčkim klubom.

Međutim, u klubu su bili veoma iznenađeni što je Bajević napustio direktorsku poziciju na koju je stigao 2013. godine. Bajević je u AEK-u ostavio dubok trag jer je u ovom klubu bio igrač, trener i direktor, te u svim navratima je osvajao titulu prvaka.

Bajević je u svojoj trenerskoj karijeri vodio mnoge klubove, a nakon sezone u Atromitosu odlučio se vratiti u AEK na mjesto direktora. Još uvijek nije poznato kakve planove 69-godišnji Bajević ima za budućnost, te da li će se vratiti trenerskom poslu.

Top Komentari

Tatamata
Kuci se vrati Boze da haramo ovom ligom iducih 20 godina.
13 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi