U eri Dušana Bajevića samo je jedan fudbaler na terenu proveo svaki minut

Zmajevi su bez pobjede

U eri Dušana Bajevića samo je jedan fudbaler na terenu proveo svaki minut

Admin Čaušević

Ukoliko ne savlada Italiju Dušan Bajević će višemjesečnu avanturu na klupi Zmajeva okončati bez pobjede.

Bajević je odlazak najavio već nakon ispadanja u baražu od Sjeverne Irske, a preostale utakmice su postale praktično stvar formalnosti.

Na sedam dosadašnjih mečeva upisana su tri poraza u Ligi nacija, ispadanje od Sjeverne Irske na penale, dok Iran u prijatljeskom duelu slavio s 0:2. Remiji su utakmice protiv Italije na strani i Nizozemske kući.

Bajević je zajedno sa svojim stručnim štabom proteklih nekoliko mjeseci isprobao veliki broj igrača, a šansu da pokažu šta znaju dobilo je i niz fudbalera iz Premijer lige.

Na sedam utakmica samo je jedan igrač proveo sve minute na terenu, riječ je o štoperu Siniši Saničaninu koji je imao odličan debi protiv Italije u prvom kolu Lige nacija.

Defanzivac Vojvodine je odigrao svaki minut i u preostalih šest mečeva, a kako stvari stoje i trenutnu situciju u posljednjoj liniji Saničanin će igrati i protiv Italije u srijedu na Grbavici.

Top Komentari

Penderinos
I jeste zaslužio, da je ostatak ekipe na nivou kao on bili bismo na euru. Ne zimu (ljeto) očekujem da ostvari ozbiljan inostrani angažman. Proteklog ljeta ga je htio i veliki Sporting iz Lisabona
3 9
Uranija
Uz veliko poštovanje ovom selektoru, sve što je uradio u svojoj karijeri i sve uspjehe u Grčkoj kao klupski trener ali kao selektor naše reprezentacije će ostati upamćen po negativnim rekordima i najvećem padu i igre na terenu i Fifine rang liste... čovjek ima sreće pa je javnost blaga...ali realno je zaslužio da ga se razapinje zajedno sa njegovim pomoćnicima...
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi