Bajević: Kad smo primili prvi gol sve nam je krenulo naopako

Selektor BiH nakon poraza u Amsterdamu

Bajević: Kad smo primili prvi gol sve nam je krenulo naopako

Endin Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je poražena u gostima protiv Nizozemske sa 3:1 u petom kolu Lige nacija.

Zmajevi su se ovim porazom i zvanično oprostili od Lige A i u narednom izdanju ćemo ponovo igrati u Ligi B.

Nakon meča održana je i press konferencija, a medijima se obratio naš selektor Dušan Bajević.

"Došli smo ovdje da pokušamo rezultat koji bi nam odgovorao. Igrali smo prvu utakmicu, poznavali smo igru i igrače i njihov kvalitet koji je najveći, a to je posjed lopte. Nismo uspjeli.  Kad smo primili prvi gol sve nam je krenulo naopako. Holandija je bolja, igrali su bolje. Bili su brzi i dali drugi gol koji nas je još više poremetio. Imali smo i mi neke šanse iz kojih smo mogli dati gol što bi igralo neku ulogu", rekao je Bajević i dodao.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"U nastavku drugog poluvremena smo pokušali nešto da uradimo i bli smo blizu. Teško je bilo nadoknaditi tri gola, ali koliko-toliko smo htjeli vidjeti da možemo igrati dosta bolje. Čestitke Holandiji i to je to".

Top Komentari

Matic
Mars u vrapcice i vodi ih u nizi rang metuzaleme!
14 16
Tmm1987
Ti majmune od kako si došo sve je krenulo naopako
9 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi