14

Komentari (14)

LeicesterCity
Arnel925
Favoriti smo i to trebamo pokazati na terenu. Jedini minus je trenutna forma Dzeke i Pjanica
Hakkinen
Volio bih samo znati koji si ti to ekspert da kažeš tj napišeš da Edin i Miralem nisu u formi i da je to minus našoj reprezentaciji???? Svak ima pravo na svoje mišljenje naravno ali nigdje veze sa vezom tvoj komentar . Pjanić i Džeko još uvijek SU i BIT ĆE glavna okosnica BH repke za tvoju informaciju. Jbg-;))
Arnel925
De Hakkinen nemoj mi ga majke ti vise važiti, ne vadiš mi pitona iz usta jarane pratiš me u svakom stopu. Ti možeš biti ekspert samo u igranju sa klikerima. Ali zato fino što me pratiš da nesta naučiš sine.
Hakkinen
Arnele sine ne razumijem šta mi pišeš? Šta da ti važim a šta da ne važim i o nekakvim pitonima iz tvojih usta. Ne kontam te buraz pričaj Bosanski jezik pa ću te i razumijeti. Jbt čim se bilo ko ne slaže sa tvojim mišljenjem ti mu ga na neki naćin šukaš. Zašto moram misliti i pisati kao Ti? I ja tebe pratim ? Da pratim te da važim na važim-:))) i da naučim sa igram klikera od tebe. * ljubičastabijelaboba*
Arnel925
Kakav je ovo degen hahah mora da još živi kod svoje mame u podrumu. Jarane nauči se pisati, izgleda da nemas ni prvi razred osnovne škole hahaha kakav retard. Nemam ništa protiv homoseksualaca I retardirani ljudi mislim to prvo si sam izabrao a ovo drugo ti je bog dao. Zato nebi više da koristim vremena na tvojim komentarima buzdovan.
JointUnion87
@Hakkinen Ne zamaraj se dotičnim, doaadio je više i Bogu i narodu sa komentarima o Pjaniću i Džeki.
JointUnion87
@Arnel925 Halo, profesore, kad nekom drugom ukazuješ na obrazovanje onda se potrudi da NEBI odvojiš, kontaš? Ovako si samom sebi uletio klizeći.
Alfred
Arnel925, Trebaš i ti poraditi na svom pravopisu ;)
Arnel925
Drug pišem sa mobitela. Desi se da me koje slovo zezne. Ali najvažnije da me razumije Hakija i moju poruku.
Hakkinen
@JointUnion1987 poslušat ću dobar savjet.
A čini mi se da je ovaj tvoj dobar pravo.
Jbg ja sam nepismen i priznajem i ne pravim se najpametniji na svijetu.
A ovaj * ljubičastobijaboba* hahaha važno je da on ne konta a razumije -:)))
Pozdrav moj manijače.
Hakkinen
@Arnel925 sine Hakija, presudila ti čakija hahahaha. Koji si ti huhuhu
* ljubičastobijelaboba* 1 ujutro 1 na večer-:))))(
Milos1312
Koji ste vi debili...
Hakkinen
@Milos1312 hvala jarane . Jesmo debili I???
Hvala ti pašice na komplimentu-;)
I tebi može * ljubičastobijalaboba * 1 ujutro i 1 na večer-:))))
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.