Hodžić se oprostio od Sarajeva, tvrdi da mu je to jedan od najtežih momenata u karijeri

Više neće nastupati za Bordo tim

Hodžić se oprostio od Sarajeva, tvrdi da mu je to jedan od najtežih momenata u karijeri

A. Čaušević

FK Sarajevo očekuju značajne igračke promjene tokom ljetne pauze.

Bordo dres u budućnosti sigurno neće nositi Dušan Hodžić. Iskusni bek je pet godina bio član koševskog premijerligaša, a njegova avantura se završila na neslavan način.

Nakon što su navijači Sarajeva prije desetak dana upali u Trening centar u Butmiru te se verbalno sukobili s nekoliko igrača među kojim je navodno i bio i Hodžić ovaj 27-godišnjak se odlučio za odlazak.

"Oproštaj od FK Sarajevo u kojem sam proveo pet nevjerovatnih godina, na ovaj način mi je jedan od najtežih momenata u karijeri", rečenica je kojom je Hodžić započeo oproštaj od Sarajeva u objavi na Instagramu.

"Uživao sam u svakoj utakmici koju sam odigrao za Bordo dres, a nezaboravni momenti sa naših Evropskih takmičenja i podizanje svih titula ostat će mi omiljene uspomene u životu."

Oglasi

"Zahvalan sam svim ljudima iz kluba, što su mi pružili priliku da budem i ja dio Bordo priče, trenerima na predanom radu, saigračima koji nisu samo sjajni fudbaleri, nego i sjajni prijatelji."

"Zahvalan sam i navijačima koji su svaku utakmicu bili tu za nas, i koji nikada nisu prestali vjerovati da možemo svi zajedno napraviti zavidne rezultate."

"Svojim prijateljima i saigračima želim sreću u narednim izazovima, jer sam uvjeren da imamo i dalje sjajnu ekipu koja će da pravi još mnogo historijskih uspjeha."

"Drago mi je što sam bio dio ovakve fudbalske historije i veličine kao što je FK Sarajevo", završio je on.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

https://sportsport.ba/igrac/dusan-hodzic/26

U sezoni iza nas Hodžić je redovno dobijao priliku za igru. Skupio je ukupno 26 nastupa u svim takmičenjima. Sa Koševa odlazi sa dvije titule prvaka i Kupom. Skupo je ukupno 111 nastupa uz dva postignuta gola.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bordobjeli
Dušane hvala ti... Sve najbolje...
10 3
user1583752673
Mozda najgori desni bek u historiji Sarajeva
3 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi