Dušan Hodžić iz Sarajeva na posudbu u Čelik?
Dušan Hodžić na večeri sa trenerom Čelika Adnanom Ornekom i jednim od članova Upravnog odbora zeničkog kluba

Mogao bi se naći u avionu za Tursku

Dušan Hodžić iz Sarajeva na posudbu u Čelik?

E. Škorić

Nogometni klub Čelik večeras je ostao bez Aldina Šišića, no zato u redove zeničkog premijerligaša stiže Dušan Hodžić.

Bit će promjena i ove zime u redovima Čelika, koji sutra putuje na pripreme u Antaliju.

U avionu za Tursku neće biti Šišića, koji je raskinuo ugovor s Čelikom i on će karijeru nastaviti u RS prvoligašu Sloga iz Gornjeg Crnjelova, ali zato bi se putnicima za toplije krajeve trebao priključiti Dušan Hodžić.

Desni bek Sarajeva večeras se sastao sa trenerom Čelika Adnanom Ornekom i jednim od članova Upravnog odbora, te je dogovor veoma blizu, pa je za očekivati da Hodžić krene na pripreme Zeničana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prema posljednjim informacijama Hodžić u Čelik dolazi iz Sarajeva na posudbu do kraja sezone. Prije Sarajeva je 25-godišnjak igrao u Radniku iz Bijeljine, Mladosti iz Velike Obarske i u Veležu.

U ovoj sezoni je u dresu Sarajeva ukupno sakupio pet nastupa, te je upisao jednu asistenciju.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zvatic
Pa ovaj je prosto otjeran sa Koseva i sad valja vama? Naravno kad ste skupljaci otpada,..cigani zenicki. Pun vas je Mostar,..dok vas ne istjeramo i iz Mostara i iz lige.
15 2
Romario 77
Nadam se da pise ugovoru da ne moze igrati protiv Sarajeva
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi