Dušan Jevtić novi igrač Čelika

Bivši mladi bh. reprezentativac

Dušan Jevtić novi igrač Čelika

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika u subotu će na stadionu Bilino polje dočekati Travnik. Utakmica je od izuzetnog značaja za obje ekipe, a eventualnom pobjedom crno-crveni bi otpisali klub s Pirote iz utrke za opstanak u Premijer ligi.

U srijedu je v.d. direktora kluba Adnan Nuhagić zbog kršenja klupske discipline i nedolaska na treninge suspendovao trojicu igrača (Bajraktarević, Selimović i Kazazić). Oni će u narednom periodu trenirati s juniorima, a hoće li biti vraćeni u prvu ekipu, znat će se u narednom periodu.

Svakako da je u ovom trenutku najteže stručnom štabu, koji su i pored kratkog rostera ostali bez trojice igrača, koji su imali veliku minutažu u prvom dijelu sezone. Danas je u Zenicu stigao novi igrač, a riječ je o bivšem mladom reprezentativcu Dušanu Jevtiću. 

Ovu vijest je za SportSport.ba potvrdio je i v.d. direktora kluba.

"Istina, Dušan je prije nekih sat vremena stigao u Zenicu,, te će nakon što prođe ljekarske preglede postati novi igrač Čelika. Radi se o relativno mladom igraču, koji treba dokazati da posjeduje kvalitet. On može igrati na svim pozicijama u veznom redu, te bi trebao da bude u konkurenciji za utakmicu protiv Sarajeva", kazao je Nuhagić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jevtić (23) je u svojoj dosadašnjoj karijeri nastupao za TSV 1860 Munchen (II), Duisburg, Sarajevo i švedski Oddevold.  Za mladu reprezentaciju BiH ima ubilježena četiri nastupa kod selektora Vlade Jagodića.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi