6

Komentari (6)

Oblivion
Oprali ste više sa ovim vijestima o srbiji. Pa pišite o našim klubovima idioti jedni maloumni, ne može se naći tri vijesti o klubovima koji nastupaju uskoro u Evropi. Debili retardirani.
SactownCali
Sad ce oni o klubovima koji nastupaju u Europi iz Srbije I Hrvatske... jedini nacin JE BOJKOT SS
JEREMIJA
Srbija je odigrala kako zna i ume...vise nije moglo a to sto mediji I fanovi očekuju Marka Kraljevica...to i dalje pokazuje da većina živi u kolektivnim mitovima I legendama...Stvarnost je nešto drugo a to je na najbolji način pokazala Gruzija,organizacija,motiv ,ljubav i hrabrost, vodi do ostvarenja sna..
DDG
Hvala portalu za vijesti iz Srbije. Baš sam se pitao a odavno nije ništa bilo.
MIKI777
E moj Bine, upravu si 1000%. Mora da se trči, mora vezni da krene napred, da promeni stranu, da napravi promenu ritma, da stvori višak, da krilo istrči 10 sprinteva, dapretrči igrača, da ga rempluje i da ubaci oštru loptu ko ti i Piksi nekada.... Da im uđe jedan A.... U svlačionicu, leteli bi po terenu. Pa Gruzija bi nas rasturila. Gledao sam Vlahovića u jednom momentu na našoj polovini stao u mestu jedno pet sekundi, ko da ne želi da krene. Od njega to nisam očekivao. U trećoj utakmici je krenuo ali kasno bato moj...
Sanska_Prangija
Vi i jeste samo za tuce
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.