Dušan Tadić želi više poštovanja od Puela
Foto: EPA

Srbijanski reprezentativac kritikovao trenera

Dušan Tadić želi više poštovanja od Puela

Dušan Tadić zahtijeva više poštovanja od trenera Southamptona Claudea Puela nakon što je srbijanski fudbaler bio zamijenjen na svakoj od posljednjih pet utakmica.

Krilni igrač Southamptona izrazio je svoje nezadovoljstvo tretmanom u klubu nakon porza koji je ova ekipa pretrpila od Tottenhama ovog vikenda.

"Nevjerovatno je da sam opet zamijenjen i da smo ponovo izgubili. Po statistikama možemo vidjeti da uvijek primimo gol ili izgubimo kada ja izađem. Mislim da ovo ne pokazuje da ima previše poštovanja za mene"

Tadić, koji je imao odličan start sezone, mišljenja je i da trener odluči da će ga zamijeniti prije nego što utakmica uopšte počne.

Srbijanski reprezentativac ističe da je potpuno spreman, te da mu zbog toga nije jasno zašto je u ovakvoj situaciji.

"Puno radim i osjećam da sam važan za tim, ali onda napustim teren. Osjećam se dobro, ali mi on ne želi dati priliku da odigram cijeli meč."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Smatra Tadić da u posljednjih 20 minuta ima dosta prostora da igrač poput njega napravi razliku.

"Ja nisam taj koji odlučujem šta će biti u budućnosti, ali želim da se pokaže više poštovanja prema meni", završio je Tadić svoju izjavu za engleske medije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi