Reakcija Tadića: Kapiten Srbije najavljuje velike stvari u Kataru!

Dušan nakon žrijeba

Reakcija Tadića: Kapiten Srbije najavljuje velike stvari u Kataru!

Eldar Ganibegović

Danas smo žrijebom u Dohi saznali grupe Svjetskog prvenstva koje će ove godine biti održano u Kataru. 

Reprezentacija Srbije smještena je u grupu G i dobila je skoro identičnu grupu kao u Rusiji - tu su Brazil i Švicarska, a umjesto Kostarike je upao Kamerun.

Prva reakcija iz tabora Srbije stiže od kapitena Dušana Tadića.

"Zaista čudna situacija, slična grupa kao u Rusiji prije četiri godine. Tada nismo uspjeli da prođemo u osminu finala, sada imamo priliku za popravni. Neće biti lako, ali vjerujem da možemo da osvojimo jedno od dva prva mjesta", rekao je Tadić i dodao o samoj grupi:

"Brazil je u svakom slučaju najzvučnije ime, Švicarska tradicionalno nezgodan protivnik, ali i to je lijepa prilika da im se revanširamo za poraz u Kalinjingradu. Što se tiče Kamruna, riječ je o tipičnoj afričkoj reprezentaciji koja je fizički mnogo jaka i uvijek mogu da naprave probleme."

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Verujemo u sebe i idemo u Katar s ciljem da napravimo novi podvig", zaključak je Tadića.

Podsjećamo, Svjetsko prvenstvo u Kataru igra se od 21. novembra do 18. decembra. 

Top Komentari

ZoLovernj
Idemo orloviiii ????????
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi