Arsenal riješio da kupi Srbina

Pada rekord zbog Vlahovića!

9

Komentari (9)

Husrefbeg22
... kako bi doveo Srbina. Ja novinara i glupana. Fudbalski klubovi kupuju dobre nogometase a ne Srbine, Hrvate, itd. Nije mi jasno zbog cega se mora istaci Srbin. Zar nije dovoljno napisati ... nogometasa iz Srbije itd. A s druge strane, ko zna da je i Srbin? Mozda je etnicki Vlah ciji preci su se srbizirali primajuci pravoslavnu vjeru? A moze biti i Cincar ili???
user1619557757
@Rubik al si i ti glup, cuj ovaj mali vise uradio HAHAHAHAHAHAH
King_Kenny
...auuu al ce se ojaditi sa njim...5 golova u sezoni u EPL mu je plafon....pa u EPL je jedan Dzeko koji je klasa za Vlahovica imao problema da se uklopi i prilagodi i nije bio na svom nivou iako je pruzao dobre partije,mada je bila i zestoka konkurencija u napadu...
maxyyy1989
Smijesan si jado
King_Kenny
@Rubik ...mora da se salis,pa ovaj panj za 3 karijere nece ostvariti ono sto je Dzeko...ni klupski ni individualno...bolji je Mitrovic napadac od ovog Vlahovica.
DamirT
@Rubik de procitaj budalo sta si napisao?Sta je osvojio ovaj?Gdje je igrao osim raspale Fiorentine,koja ne moze godinama ni u Evropu da ode?Da zaigra za Real,nece moci Dzeki cistit kopacke.Proci ce dugo vremena da se neko s Balkana bude i pribliznog kvaliteta ko Dzeko...
Edward NewGate
@Rubik evo ja osobno nemam nista protiv Vlahovica naprotiv tvrdim da je dobar napadac, a hoces li nam ti sad reci sta je on napravio vec sad vise od Dzeke???
Miskee
Jesi dobro?Jesi OK?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti