Naslovnice medija sve govore: Italijani već Vlahovića stavljaju rame uz rame sa Džekom

Pred meč Juventusa i Intera

Naslovnice medija sve govore: Italijani već Vlahovića stavljaju rame uz rame sa Džekom

A. Čaušević

Derbi Italije u Torinu večeras od 20:45 igraju Juventus i Inter.

Radi se o susretu od velikog značaja sa obje ekipe. Inter ne smije izgubiti ako želi odbraniti Scudetto, dok će se Juventus s pobjedom dodatno približiti vodećim timovima.

Ukoliko je vjerovati naslovnici Tuttosporta oči italijanske javnosti će biti uprte u Edina Džeku s jedne te Dušana Vlahovića s druge strane.

Torinski list je bh. i srbijanskog napadača stvario rame u uz ramo na svojoj današnjoj naslovnici naglašavajući da se radi o duelu dvojice "bombardera".

U dosadašnjem dijelu sezone kada je efikasnost u pitanju Vlahović je uspješniji sa 21 golom u Seriji A, dok je Džeko na 12 ligaških golova.

Popularni Dijamant je godinama svjetska klasa i ima poštovanje u svijetu fudbala, nešto što će ukoliko nastavi ovim tempom u narednim godinama sigurno izgraditi i Vlahović.

Prema najavavama iz Italije Džeko će sigurno igrati početnu postavu u 3-5-2 formaciji. S njim u tandemu će biti Lautaro Martinez.

Juuventus bi trebao igrati u sistemu 4-2-3-1, a iza leđa Vlahovića će kako sada stvari stoje igrati Paulo Dybala koji na kraju sezone napušta Staru Damu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DamirT
Yebo vas ovaj srbin i njihov fudbal opcenito.Kad udjem na portal isto ko da je srpski.Sve o njima.Imamo dovoljno nasih stvari o kojim se moze pisat,al valja se cetnicima uvlacit u guzicu
10 0
axel42
Ćuna nas zaboli za Vlahovićem
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi