Dušan Vlahović pomno prati situaciju oko Harryja Kanea jer je dobio poziv o kojem je sanjao!

Srbijanski napadač ovih dana u centru špekulacija

Dušan Vlahović pomno prati situaciju oko Harryja Kanea jer je dobio poziv o kojem je sanjao!

Endin Čaušević

Dušan Vlahović već sedmicama je u centru špekulacija zbog navoda da želi napustiti Juventus, te da je nekoliko evropskih velikana pokazalo za njega interes. Nakon što se u bitku uključio i PSG mediji u Italiji navode da zbog jednog telefonskog poziva napadač iz Srbije sada posebno prati rasplet situacije oko Harryja Kanea.

Vlahović nije uspio da opravda očekivanja u dresu Juventusa u koji je stigao iz Fiorentine prije skoro dvije godine, a već mjesecima se uveliko priča o tome da Stara dama nema ništa protiv njegovog odlaska.

Juventus je početkom 2022. godine izdvojio čak 82 miliona eura za Vlahovića, ali srbijanski napadač u dresu Stare dame nije pokazao ono što se od njega očekuje.

I sam Vlahović nije previše sretan u Juventusu i čini se da bi njegov odlazak bila najbolja stvar za sve uključene strane.

Interes za Vlahovića ne manjka jer se on povezivao nedavno s Real Madridom i Chelseajem, a jučer je objavljeno da se u utrku uključio i PSG koji je spreman da plati 60 miliona eura za ovog napadača.

Oglasi

No, Parižani čekaju s transferom jer se prvo pokušavaju riješiti Maura Icardija, no pitanje je da li je Vlahović raspoložen toliko da ih čeka ili će razmotriti i druge ponude.

Bild je jutros objavio da je Vlahović i na listi čelnika Bayerna, ali da njegov odlazak u Minhen zavisi isključivo od Kanea. Bayern pokušava svim silama dovesti Kanea, no Tottenham je odbio već tri ponude Bavaraca.

No, kako navodi ugledni Bild čelnici Bayerna imaju i rezervni plan, a to je upravo Vlahović. U Bayernu će krenuti po Vlahovića ukoliko dolazak Kanea bude nemoguća misija, a takve vijesti već su stigle i do srbijanskog napadača.

Vlahoviću je javljeno da se Bayern raspituje i čini se da bi on upravo bio najsretniji da ide u Minhen. Međutim, i tu mora da čeka neko vrijeme i ukoliko Kane ostane u Tottenhamu onda neće biti iznenađenja ukoliko Vlahović potpiše za Bayern.

Bild navodi da je rezervni plan i Julian Alvarez. Mladi napadač Manchester Cityja je jedna od opcija, ali Argentinac bi došao samo na jednogodišnju posudbu jer na Etihadu ne žele da ga prodaju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

No, činjenica da Alvarez pored Erlinga Haalanda nema Bog zna kakvu minutažu itekako olakšava Bayernu da sklopi posao.

Sigurno je da je nekoliko uzbudljivih sedmica pred nama, a ko će od ove trojice na kraju da pojača Bayern ostaje nam da vidimo.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi