Bezobrazluk bez granica: Vlahović je napravio najskandalozniji potez Mundijala!

Kamere nisu snimile, ali jesu fotografi

Bezobrazluk bez granica: Vlahović je napravio najskandalozniji potez Mundijala!

Admin Čaušević

Dušan Vlahović se pobrinuo za najskandalozniji potez dosadašnjeg dijela Svjetskog prvenstva i to nakon gola protiv Švicarske. 

Vlahović je u 35. minuti zabio gol za vodsvo svoje reprezentacije te je uslijedilo njegovo ogromno slavlje u kojem je očigledno pretjerao.

Beograđanin nije uspio sačuvati emocije što je rezultiralo najskandaloznijim potezom u dosadašnjem dijelu Mundijala.

Naime, Vlahović se svojom desnom rukom uhvatio za međunožje te je sasvim jasno šta je želio poručiti tom porukom.

Nije poznato kome je ova poruka usmjerena, da li navijačima Švicarske ili pristalicama Srbije jer se Vlahović posljednjih dana nalazio u centru pažnje.

Kao što je poznato Vlahović je bio glavni akter glasina o navodnoj seks aferi u taboru Srbije, ali je to napadač Juventusa sve demantovao.

Top Komentari

CeZenicaLik
Nema se on zasta uhvatiti jadnik.Nego fataj se aviona i razguli kuci...
15 2
user1650229672
Cetnici uvjek bili
11 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi