Region bruji o preljubi u reprezentaciji Srbije, a Gudelj i Jović su fotografijom sve rekli

Demantovane nevjerovatnje tvrdnje

Region bruji o preljubi u reprezentaciji Srbije, a Gudelj i Jović su fotografijom sve rekli

Endin Čaušević

Reprezentaciju Srbije potresle su špekulacije oko navodne preljube u taboru Orlova pred odlučujući meč grupne faze protiv Švicarske, a u centru pažnje pojavili su se Nemanja Gudelj i Luka Jović koji su na urnebesan način odlučili da demantuju svu tu skandaloznu priču.

Naime, pojedini mediji u regionu objavili su da je došlo do skandala u reprezentaciji Srbije i da je došlo do navodne preljube. Pojedini igrači optuženi su da su spavali sa suprugama svojih saigrača, no sve to je ekspresno demantovani.

Na društvenim mrežama su se pojavile informacije da su Dušan Vlahović i Nemanja Gudelj napravili haos u svlačionici Srbije i da je čak došlo do tuče pojedinih reprezentativaca.

Objavljeno je da je Vlahović spavao sa suprugom golmana Predraga Rajkovića, odnosno da je Gudelj imao aferu sa izabranicom Luke Jovića.

Čak su se pojavile informacije da je zbog svega toga došlo do tuče u svlačionice Srbije između Gudelja i Jovića, ali nije baš jasno ko je pustio u javnost takve špekulacije.

Naime, na kraju su iz tabora Srbije demantovali te navode pojedinih medija iz regiona, a čak su Jović i Gudelj objavili story na Instagramu kako bi pokazali da je između njih sve u najboljem redu.

Oglasi

Jović je objavio fotografiju iz svlačionice Srbije na kojoj je bio zajedno s Gudeljom, te su oni na svoj način ismijali sve špekulacije koje kruže u javnosti da su imali tuču i da se desila preljuba.

   Fotografija koju su Luka Jović i Nemanja Gudelj objavili na Instagramu nakon lažnih informacija o njihovom sukobu

Sigurno je da takve špekulacije i skandalozne lažne informacije uopšte ne odgovaraju reprezentaciji Srbije koje očekuje odlučujuća utakmica u grupnoj fazi Svjetskog prvenstva protiv Srbije.

Orlovima je u meču protiv Švicarske potrebna samo pobjeda kako bi se plasirali u osminu finala ovog takmičenja i jasno je da im takvi skandali u ovom trenutku najviše trebaju.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Također, pored Gudelja i Jovića pojavile su se priča i oko sukoba Vlahovića i Rajkovića. Vlahović je navodno spavao sa suprugom golmana Srbije, ali je i to demantovano.

Pisalo se da Vlahović ne igra upravo zbog toga, ali na kraju je jasno potvrđeno da od toga nema ništa i da su to izmišljotine, te da napadač Juventusa ne igra jednostavno iz razloga što je s povredom došao u Katar.

Top Komentari

axel42
Ma kod njih je to normala da se izmedju yebu! Al neznam što nam pišete o ovakvim glupostima.
3 0
crnoicrveno
jasno je da im takvi skandali u ovom trenutku najviše trebaju. Ovaj novinar mislim da nema pojma o cemu pise u textu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi