Dva drugoligaša žele Marka Grujića

Liverpoolu se javila dva kluba

Dva drugoligaša žele Marka Grujića

Zbog manjka minutaže, Liverpool je odlučio poslati Marka Grujića na posudbu do kraja sezone.

Engleski velikan traži 21-godišnjaku klub u Championshipu u kojem bi imao sigurno mjesto startera i to je jedini uvjet koji je Liverpool postavio klubovima koji ga budu željeli angažovati.

Prema pisanju ESPN-a, Liverpoolu su se za Grujića već javila dva kluba iz druge engleske lige i to Middlesbrough i Cardiff City, pa ostaje da se vidi hoće li bivši fudbaler Crvene zvezde ostatak sezone provesti u jednom od ova dva bivša premierligaša, ili će se u međuvremenu pojaviti i neka treća opcija.

Od dolaska na Anfield 2016. godine, Grujić je za prvi tim Liverpoola odigrao samo 14 utakmica a na većini njih je imao minutažu od 10-ak minuta, pa nije imao ni prostora da pokaže šta zna.

Jurgen Klopp je u jučerašnjoj izjavi javno pohvalio Grujića riječima da je mnogo napredovao u Liverpoolu, ali i konstatovao da je trenutno konkurencija u ekipi prejaka da bi mogao ravnopravno da se bori za mjesto u prvoj postavi.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi