Euforija na Anfieldu: Redsi konačno pronašli pravog golmana?

Liverpool želi Jana Oblaka

Euforija na Anfieldu: Redsi konačno pronašli pravog golmana?

E. Čaušević, foto: EPA

Fudbaleri Liverpoola za vikendu su u velikom derbiju savladali Manchester City (4:3) i tako postali prvi koji su ove sezone uspjeli savladati ekipu Pepa Guardiole.

Redsi su pred domaćim navijačima odigrali fantastičnu utakmicu i zasluženo došli do tri boda, no u zadnjim minutama bilo je dosta drame iako je domaći tim u jednom trenutku vodio sa 4:1. City je uspio da smanji na 4:3 u samom finišu, ali na sreću Redsa to je bio i konačan rezultat.

Nakon utakmice navijači Liverpoola nisu bili zadovoljni partijom golmana Loriusa Kariusa koji je imao nekoliko loših intervencija. Iznenađujuće na klupi je ostao Simon Mignolet, ali ni on nije baš blistao ove sezone. Čini se da su na Anfieldu konačno shvatili da nešto ne štima što se tiče golmana jer za ljeto najavljuju veliko pojačanje.

Kako piše The Sun, Liverpool želi konačno da dovede pravo rješenje na poziciji golmana, a prvi na listi želja ovog kluba je Jan Oblak koji fenomenalno brani u Atletico Madridu. Redsi žele pametno uložiti novac od Coutinhovog transfera, a dovođenje Oblaka je sigurno dobra investicija.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi