Dva kluba žele Rakitića

Napušta Barcu

Dva kluba žele Rakitića

S. Mlaćo

Teške dane u Barceloni proživljava Ivan Rakitić.

Popularni Raketa pao je potpuno u drugi plan i čini se da su njegovi dani u katalonskom gigantu odbrojani.

Hrvatski reprezentativac je sa Barcom osvojio četiri naslova Primere, četiri Kupa kralja i Lige prvaka, te Svjetsko klupsko prvenstvo, a pojavile su se informacije da je na meti Atletico Madrida, no od toga nema ništa.

Španski Mundo jutros donosi informaciju da bi Rakitić u januaru mogao završiti u Seriji A. Radi se o Interu ili Juventusu, pa je već sada sasvim jasno da će biti veoma zanimljivo poslije nove godine kada je njegova karijera u pitanju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nedavno je Andreas Iniesta poručio Barci da Rakitić treba ostati.

"Ne bih ga pustio, on je odličan igrao. Bilo je veličanstveno ono što je radio sve ovo vrijeme. Ove godine se ne ističe možda kao ranije, ali to ne znači da nije vrhunski igrač", rekao je Iniesta.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

xavi26
I ovo se zove vijest!?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi