Dva majstora na meti Juventusa, jedan sigurno dolazi?

Gundogan ili Fabregas?

Dva majstora na meti Juventusa, jedan sigurno dolazi?

Edmir Škorić

Cesc Fabregas i Ilkay Gundogan želje su čelnika Juventusa za ovu zimu.

Fabregasova budućnost u Chelseaju je neizvjesna i za sjajnog španskog veznjaka se zanimaju dva kluba u Italiji - Juventus i Inter.

Stara dama traži novog kreativnog igrača u veznom redu i spremna je dobro da ga plati kako bi dobila dodatan kvalitet u igri, a Cesc nije jedini na listi torinskog kluba.

Prema pisanju italijanskih medija, vodstvo Juventusa spremno je da plati 30 miliona eura Borussiji Dortmund za Gundogana. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Borussia želi njemačkog reprezentativca zadržati do ljeta, no Juventus bi što prije da završi posao. I Sevillin Banega je jedan od onih koji bi mogli da pojačaju vezni red italijanskog prvaka, no on bi došao samo u slučaju da se ne realizuju prvi planovi.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.