Dva nova imena uskoro u dresu Slobode?

Crtice sa Tušnja

Dva nova imena uskoro u dresu Slobode? · Saznajemo

A. Čaušević

Sloboda je na prvu reprezentativnu pauzu otišla sa sedam osvojenih bodova, a u posljednjem kolu savladan je Široki sa visokih 3:0.

Kako SportSport.ba saznaje tuzlanski premijerligaš bi u nastavak sezone mogao ući brojniji za dvojicu novih igrača i to na pozicijama golmana i krila.

Naime, na radaru kluba s Tušnja nalazi se 23-godišnji golman Jovan Vićić koji je već neko vrijeme bez angažmana, a u BiH je svojevremeno bio član zvorničke Drine.

Rosteru Tuzlaka mogao bi se priključiti i Mirza Halvadžić, ljubiteljima bh. fudbala poznat po neslavnoj avanturi u dresu Željezničara prije nekoliko godina.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 24-godišnjak je proljetos postao član švedskog niželigaša Lunds BK, a sada ne treba isključiti mogućnost da stigne u redove Slobode.

Sloboda će u šestom kolu gostovati Krupi, a ostaje da se vidi da li će Gradimir Crnogorac u tom susretu moći računati na Jovićića i Halvadžića.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sslazio
Halvadzic je los igrac bio u Zelji a za drugog nisam nikad ni cuo. Ali nadam se da ce se pokazati u Slobodi.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi