Dva pogotka Mizića za prvu pobjedu Krajine

Uspješan start Cazinjana

Dva pogotka Mizića za prvu pobjedu Krajine

Samir Mlaćo

Nogometaši Krajine iz Cazina na najbolji mogući način otvorili su novu sezonu Druge lige Federacije (Zapad). 

Cazinjani su i ove godine favoriti za sami vrh tabele, a jučer su na svom stadionu savladali slabašni Vlašić sa 2:0 (1:0).

Gosti iz Turbeta nisu u Cazin došli sa nešto velikim ambicijama da ostvare pozitivan rezultat, a domaći su poveli u 29. minuti kada Ermin Mizić matira Denisa Ljutića.

Konačan rezultat postavljen je 64. minuti kada ponovo veoma raspoloženi Ermin Mizić trese mrežu gostiju. Stekao se utisak da su domaći ovu pobjedu ostvarili sa pola snage, a njihov trener Muhamed Berberović na kraju susreta bio je zadovoljan viđenim te igrom njegovih momaka na otvaranju sezone.

FK Krajina Cazin –NK Vlašić Turbe 2:0 (1:0)

Gradski stadion u Cazinu. Gledalaca: 200. Glavni sudija: Adi Šabić (Bihać). Pomoćnici: Zlatko Budmlić (Bihać) i Lejlad Šarić (Bihać). Delegat: Fuad Saračević (NS USK).

FK Krajina: Akmadžić, Palić, Begić, Prošić (80.Kličić), Kapetanović, Mizić (74.Durić),Bajić, Vojić, Begić, Pečenković (55.Hušić), Tahirović. Šef stručnog štaba: Muhamed Berberović.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

NK Vlašić: Ljutić, Goran (74. Halilović), Mehić, Muslimović, Langić, Kljajić, Šakić, Omanović, Omerdić, Osmančević, Bašić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi