Dva pozitivna testa u Premiershipu
Foto - EPA

Osmi krug testiranja

Dva pozitivna testa u Premiershipu

M. Šljivak

Nova serija testiranja na Covid 19 obavljena je danas u engleskim klubovima.

Nekoliko dana prije nastavka sezone u društvu najboljih engleskih klubova izvršena je osma serija testiranja, a uzorci su uzeti od 1200 osoba.

Na kraju su testovi pokazali da postoje dva zaražena u dva različita kluba čije ime nije saopštena, a pozitivne osobe će morati u samoizolaciju narednih 14 dana.

Ukupno je u osam krugova obavljeno čak 8687 testova. Od te cifre je 16 testova bilo pozitivno, a mnogi su se već oporavili i bez problema su se vratili u klubove.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Premiership se vraća već u srijedu zaostalim utakmicama, a svakako da najveću pažnju privlači duel Manchester Citja i Arsenala.

City je veliki favorit u ovom meču, a u Mozzartu možete OSTAVITI OPKLADU na ovaj meč.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.