U Barceloni mogu početi sa slavljem: Konačno se pojavio klub koji želi Coutinha

Katalonci bi mogli dobro zaraditi

U Barceloni mogu početi sa slavljem: Konačno se pojavio klub koji želi Coutinha

E. Čaušević

Philippe Coutinho će se vratiti ovog ljeta u Barcelonu nakon što mu istekne posudba u Bayernu.

Coutinho je u katalonski klub stigao kao ogromno pojačanje iz Liverpoola početkom 2018. godine za čak 160 miliona eura, ali nije uspio opravdati očekivanja na Camp Nou.

Barcelona ga je prošlog ljeta poslala na posudbu u Bayern u nadi da će oni otkupiti njegov ugovor. No, Coutinho nije baš blistao ni u minhenskom klubu u kojem su odlučili da neće otkupiti njegov ugovor za 120 miliona eura.

Tako će se Brazilac sigurno vratiti u Barcelonu ovog ljeta, a katalonski klub želi da ga se što prije riješi. Coutinho se povezivao s nekoliko klubova, a najviše su to bili Chelsea i PSG.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, Mundo Deportivo danas piše da bi on čak mogao završiti u Manchester Cityju. Navodno, Pep Guardiola je izrazio želju da Coutinho dođe na Etihad što bi i za Barcelonu mogao biti odličan rasplet situacije.

Blaugrana bi tako uspjela brzo da proda Coutinha i da zarade najmanje 80 miliona eura koja će uložiti u dovođenje Lautara Martineza ili Neymara.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi